Η εταιρεία

Ποιοί είμαστε

Η Activemms (Active Mobile Marketing Services) ιδρύθηκε το 2004, και το ανθρωπινό δυναμικό της αποτελείται από πτυχιούχους Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τεχνικών τηλεπικοινωνιών και Μηχανικών Πληροφορικής, οι οποίοι γνωρίζουν τις σημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων για προβολή , διαφήμιση και ενημέρωση και έχουν τη δυνατότητα χειρισμού των σύγχρονων τεχνολογιών επικοινωνίας.

Στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης μας παρουσιάζουμε το smsnews, την πλατφόρμα πενταψήφιων αριθμών της Activemms. Μια δυναμική πλατφόρμα λήψης και παρουσίασης εισερχομένων μηνυμάτων από πενταψήφια νούμερα.

Αναπτυσσόμαστε και καινοτομούμε στο χώρο των επικοινωνιών, εστιάζοντας πάντα στις ανάγκες των πελατών μας.

Ευχαριστημένοι πελάτες μας βρίσκονται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο.

  • Ευκολία χρήσης

    icon

    Το σύστημα της SMSNEWS χαρακτηρίζεται από την ευκολία χρήσης του. Μπορείτε να εξάγεται τα δεδομένα σας σε μορφή TEXT και PDF, να τα εκτυπώσετε και να τα στείλετε σε εξωτερική οθόνη με την μορφή scrolling ticket text.

  • Ταχύτητα & αξιοπιστία

    icon

    Λάβετε τα μηνύματα που στέλνουν οι συνδρομητές άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Υποστηρίζεται αυτόματη ανανέωση, παρουσίαση σε εξωτερική οθόνη και επιλογή πενταψήφιου αριθμού. Ποτέ άλλοτε η διαχείριση εισερχόμενων μηνυμάτων από πενταψήφια δεν ήταν τόσο εύκολη.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς:



• Επιχειρήσεις – επαγγελματίες για δημιουργία προωθητικών ενεργειών, διαγωνισμούς, συλλογή αριθμών κινητών τηλεφώνων.
• Συλλόγους και σωματεία για την άμεση επικοινωνία με τα μέλη 24/7 και την αύξηση των εσόδων τους.
• Οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης για την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες μέσα από την δημιουργία νέων καναλιών επικοινωνίας μαζί τους.
• Πολιτικούς για την χρήση σε προεκλογικές περιόδους και όχι μόνο, ώστε να μπορούν οι ψηφοφόροι να επικοινωνούν, να συμμετέχουν και να κάνουν την δωρεά τους προς τον πολιτικό.
• Χώροι διασκέδασης όπως για παράδειγμα σινεµά, καφετέριες, Clubs, εστιατόρια ή ταβέρνες. Οι λήπτες, μπορούν να ενημερωθούν µε ένα πραγματικά ελκυστικό τρόπο, για: τη πρώτη προβολή μιας ταινίας, τη διοργάνωση ενός πάρτι, ενός event ή ακόμη μιας ειδικής βραδιάς.
• Τράπεζες / χρηματιστηριακές / ασφαλιστικές εταιρίες. Μερικές µόνο από τις πολλαπλές εφαρμογές της υπηρεσίας sms στον τομέα αυτό καλύπτουν την ανάγκη συνεχούς επικοινωνίας και ενημέρωσης, για θέματα όπως: τις αλλαγές στα επιτόκια, τις διακυμάνσεις του χρηματιστηριακού δείκτη, την τρέχουσα κατάσταση ενός portfolio , την τρέχουσα τιμή μιας μετοχής.
Και φυσικά σε όλους τους Ελέυθερους Επαγγελματίες που θέλουν να εντάξουν στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ένα νέο κανάλι εσόδων και επικοινωνίας.

 

 

Twitter